QUI SÓC

Hola, em dic Gonçal i potser ja em coneixes, però si no és així et comento que vaig néixer l'any 1948 i vaig tenir la sort de fer·ho a Barcelona, concretament al popular barri del Poble Sec.

Des que em vaig casar visc en El Prat de Llobregat, població molt propera a la capital. La meva esposa es diu Anna i els nostres fills Mònica i Joan.

M'agrada viatjar, la fotografia, el bricolatge i sens dubte els ordinadors personals, els quals vaig començar a utilitzar en els llegendaris temps del Spectrum i el Commodore.

Quan fa anys vaig conèixer Internet i em vaig proposar crear el meu lloc web, vaig decidir dedicar·lo a mostrar la meva estimada ciutat natal així com alguns dels llocs que he tingut l'oportunitat de visitar.

Com hauràs pogut observar tinc un especial afecte per Barcelona, esplèndida ciutat que et convido a visitar i que estic segur t'encantarà.

Si desitges fer algun comentari o contactar amb mi, pots fer-lo aquí.

Rep una cordial salutació i el meu agraïment pel temps que dediques a visitar aquesta Web.

 

 

QUIÉN SOY

Hola, me llamo Gonzalo y quizás ya me conoces, pero si no es así te comento que nací el año 1948 y tuve la suerte de hacerlo en Barcelona, concretamente en el popular barrio del Poble Sec.

Desde que me casé vivo en El Prat de Llobregat, población muy cercana a la capital. Mi esposa se llama Ana y nuestros hijos Mónica y Joan.

Me gusta viajar, la fotografía, el bricolaje y por supuesto los ordenadores personales, los cuales empecé a utilizar en los legendarios tiempos del Spectrum y el Commodore.

Cuando hace años conocí Internet y me propuse crear mi sitio web, decidí dedicarlo a mostrar mi querida ciudad natal así como algunos de los lugares que he tenido la oportunidad de visitar.

Como habrás podido observar tengo un especial cariño por Barcelona, espléndida ciudad que te invito a visitar y que estoy seguro te encantará.

Si deseas hacer algún comentario o contactar conmigo, puedes hacerlo aquí.

Recibe un cordial saludo y mi agradecimiento por el tiempo que dedicas a visitar esta Web.